Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

Guess who

Av Mr. MaDo - 22 mars 2008 16:50

Jepp det är jag Maurycy. Jag kom hem för 2 veckor sen fredagen den 7:e och inte orkat skriva nått förns nu på min lilla blogg. Anledningen är att jag måste ha något att skriva om och jag tror jag har det nu, hoppas jag. Hehe!


Det är skönt att komma tillbaka till sin blogg med en fin kommentar från en likasinnad ung person. Då känns det verkligen som att ens blogg inte är så meningslös trots allt. Hehe!


Jag började kolla på en serie strax efter jag kom hem från Norge som jag hade laddat ner från en torrent sida. Serien heter "Hashem films" och den tar upp en massa om Illuminati, maskhål, utomjordingar, demoner, Satan/Lucifer osv. Det går rykten om att han som ligger bakom serien är en muslimsk extremist men jag tycker ändå att informationen man får av serien är väldigt intressant och mycket trovärdig. Det är inte så att serien någonsin uppmuntrar till våld mot judar/zionister men den tar upp lite citat från koranen blandat med bibel citat. Det är intressant att se vad koranen säger om Illuminati och djävulen osv. Serien tar bland annat upp "The passion of the Antichrist" eller "The passion of the Christ" som Mel Gibsons film heter egentligen. Dom tar upp dolda budskap som Mel Gibson och hans film crew lagt in som att Jesus i filmen för det mesta går med ett svullet öga och att detta skulle representera den enögda Odin som i sig är en representation av den egyptiska guden med ett öga. Jag har dessvärre glömt bort namnet på den egyptiske guden med ett öga men denna egyptiska gud är i alla fall vart dom har tagit det allseende ögat ifrån eller Ra's öga som det även kallas. Ögat på toppen av pyramiden ni vet. Det var inte det enda som den här serien har att erbjuda men det blir för jobbigt för mig att försöka förklara alla detaljerna åt er. Jag ger er en länk istället så ni kan kolla med era egna ögon på serien. Jag rekommenderar den starkt. Serien består av över 100 delar och varje del är ungefär 10 minuter, men det varierar ibland. Jag lovar dig att du kommer få stor insyn om hur Illuminati fungerar och vad deras mål kan vara. Vem kunde tro att Madonna, Christina Augilera och Britney Spears dansade en "Illuminati dans" och att Arnold Schwarzenegger kommer bli en av antikrists hantlangare och härskare över Amerika och antikrist själv är ju prins Charles. Allt detta och mycket mycket mer kommer man få reda på i denna väldigt fascinerande serie. Go and see it now!

Bara att tilägga så har serien blivit borttagen från youtube hela 2 gånger så det finns uppenbarligen någon eller några som inte vill att vi ska se denna serie av någon anledning. Tur att det finns så många andra alternativ här ute på internet som torrent sidor där man kan ladda ner serien och spara den på sin hårddisk eller så kan man besöka Hashems egna hemsida.


Här har ni länk till Hashem films

 
 
HuM

HuM

22 mars 2008 21:51

Hashem films... ---> my new mission.. hehe

Men jag har lagt en helhjärtat ansträngning bakom mitt sanningssökande.. se detta med Madonn, Christina Augilera och Britney Spears och Arnold Schwarzenegger var inga nyheter.

Har du sett klippet när (jag tror det var) Christina A. när hon är under hypnos och de skall fota henne. Hon har typ clownsmink och tror beter sig som en 5-8 årig flicka och fattar inte varför de skall fota henne.. fotografen säger något i stil med att det genererar pengar.

Men sedan är ju skräcken A. Schwarzenegger

Detta tänkte jag på så fort han blev politiker - men då som ett osannolikt och komiskt ämne att prata med vänner om.
Men tänk dig Arnold som president, med en befolkning som under hela sin uppväxt manipulerats av sina ledare under sig.
De ser hans 'cools' action filmer, och ser honom som sin idol/gud.
Han lider av storhetsvansinne..
Alltså - det är ju inte kul allt att tänka på längre. Speciellt då han har mäktiga personers stöd, och att konstitutionen är nerlagt..
Allt börjar peka åt det hållet..

Det är en sjuk värd!


Men tack för tippset.. skall börja ladda ner serien
men det är dåligt med seeders..
jag börjar med 1:a..

har 8 Gb nytt att gå iogenom nu...
så kan ta ett tag :p

http://humahumhum.blogg.se

 
HuM

HuM

28 mars 2008 20:06

Jag måste börja med att jag uppskattar alla dina tipps - och är som jag sagt tidigare glad över att till slut hittat någon som jag kan älta allt det här med. Detta trots att vi inte riktigt börjat älta saker.. Men tipps om bra filmer och om intressant information är ju nästan det samma - det mesta brukar ju tala för sig själ.
Jag tänkte på en sak när det kommer till ditt inlägg angående Alex Jones och David Ick[e](? - kommer inte igår hur han stavar sitt namn)

det jag tänkte på är lite det du menar å att det kan lika gärna vara en spontan impuls han ger uttryck åt genom att lipa, eller så är det någon som fakear det. Det kan lika gärna vara så att han är en "reptil".
Det spelar ju egentligen ingen roll vad han "är" då det de säger stämmer överens med annat man hört från andra källor.
Jag tror att just efter att man sett en dokumentär eller en film med spoken words så blir vi som är öppna för allt väldigt påverkade.
Detta är våran svaghet - men samtidigt vår styrka.
Samtidigt så tror jag att det är en bra strategi att försöka bilda nya uppfattningar med en gång och låta informationen "vara" ett tag.
Det man minns kan man sedan meditera över - och då, och endast då, tror jag att man kan vara ärlig emot sig själv.
För det som predikas av andra är inget annat än deras synvinkel, påverkad av deras känslor.
Det gäller ju att bilda sin egen uppfattning och fatta sina egna beslut - om man någon gång vill bli fri (vilket är mitt ultimata mål)

Sedan angående Jesus som frimurare.
Nä, det är nytt för mig.
Att han skulle vara alien har jag hört genom förlöjligande uttalande.
och att han är ett samlat koncept har jag också hört.
jag personligen ha lite problem med Jesus just nu.
Inte personligen, utan mer att identifiera hans roll i historien, och i mitt liv.
Jag är av den övertygelsen att Jesus inte är den samme som Gud (detta kan jag diskutera närmare) utan var en människa här på jorden, och guds "säd".
Att han skulle ha varit en mason är kanske inte så långsökt - men det kommer aldrig att uppenbaras skriftliga (eller andra) belägg för att han var det. Speciellt då det är så svårt att identifiera honom i historien.

Men om det stämmer det som sägs att Jesus hade kungligt blod, med ursprung i Egypten Är intressant.
Speciellt då det finns så mycket hans lära som man kan finna i andra trosuppfattningar från den tiden.

Mitt svar får bli': jag har inte hört dom orden, men ett flertal antydningar som skulle kunna ledas till att han var frimurare.

Men saken är ju fortfarande den att frimurare inte existerade samtidigt som honom - då var det stonemasosn. och dom sysslade mest med att bygga imponerande byggnader.
Men det är inte relevant.. man kan kalla dem vad som helst det spelar ingen roll.

Men som jag uppfattat det så är det inte förens Illuminati kom in i bilden som frimurare blev "onda" på riktigt - innan det ville de bara ha rikedomar och makt.

Det är ett besvärligt ämne att diskutera då det råder så många odelade uppfattningar om frimurares historia.
Andra vill ju tro att riddarna som grävde tunneln till templet i Jerusalem hittade något "mycket speciellt", för de drog efter det - och visade inget större intresse för att komma tillbaks.




Vad är det du egentligen tror på - och vad har du för historia. Det är ju lätt att ta för givet att du är av kristen härkomst. Men till vilken organisation har du "tillhört"/tillhör du?

http://humahumhum.blogg.se

 
HuM

HuM

29 mars 2008 18:34

Det här med Icke...
Jag sitter på han sight nu och tittar runt..
och det är ganska mycket som skulle kunna peka på att han är förtjust i reptiler. menyn längs upp är ju grön och går i olika toner - lite som fjällen på en reptil. och omslaget på hans nya bok har inte det klassiska ögat - utan ett reptilöga.
men det är lite långsökt... men ändå.. det var bara en tanke.. och det är lite som det jag menade på i mitt förra inlägg.. man tar åt sig väldigt lätt när det kommer till ny information.. kommer ta ett tag att smälta det här... men det är intressant.. jag skall helt klart plugga på lite mer om reptiler.. och vampyrer..
ah just det - har du dragit några samband mellan reptiler, varulvar, aliens (de grå) och vampyrer..
det känns som att varulvar är reptilerna - och de grå är vampyrer.. eller så finns alla..

http://humahumhum.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mr. MaDo - 22 februari 2011 23:56

Hej!      Jag tänkte bara uppdatera min blogg lite.   Inga vulkanutbrott från Island ännu men vintern håller i sig än.      Mycket kaos i mellan-östern och nord Afrika. Det spekuleras mycket kring detta i Alex Jones radio show som jag bru...

Av Mr. MaDo - 28 september 2010 22:34

Läste i dagens Metro idag om att det förväntas bli den kallaste vintern på 1000 år enligt Europeiska meteorologer, men på SMHI är man skeptiska.    "Urklipp från dagens Metro nedanför;Experter: Värsta vintern på tusen år> Europeiska meteorolo...

Av Mr. MaDo - 18 september 2010 23:40

Jag lovade att uppdatera mitt förra blogg-inlägg och nu så har jag hittat en god anledning till att göra det. Läste nämligen i gårdagens Metro idag om att mängder med fiskar plötsligt har dött och flutit upp till ytan. Förvånansvärt lite var det skri...

Av Mr. MaDo - 25 juni 2010 15:18

Hej allihopa! Det är midsommar i avlånga Sverige nu även om den astronomiska midsommaren redan var i måndags 13:24 som jag tycker borde få mer uppmärksamhet än det här hedniska flummet.   Bortsett från midsommar så sprutar "oljevulkanen" i Mexika...

Av Mr. MaDo - 2 juni 2010 00:59

    Uppdatering: Har läst att hålet ska vara c:a 60 meter djupt.    Det är inte första gången jag ser ett sånt här hål i nyhetsflödet men det som är så anmärkningsvärt med detta hålet och det förra jag såg som var i stort sett likadant är att ...

Skapa flashcards